top of page
Search
Writer's pictureKRISTINUS

Ünnep tartalommal töltve!

Idén más az ünnep. Meghittebb, lassabb, személyesebb.

Mi lenne, ha idén az ajándékozás és az adás öröme a fenntarthatóság tudatosságával ötvöződne?


A szinergiák mentén olyan ünnepi élményt álmodtunk meg, melynek a valódi tartalom, a kiemelkedő minőség és a tudatosság szövi át minden részletét. A Kristinus Borbirtok, a Terra Catering és Ghraoui Csokoládé közös kampánnyal készül azoknak akik olyan kincset ajándékoznának, amiből a legkevesebb van: figyelmet.

3 dupla és 3 szimpla válogatással készültünk az idei ünnepi szezonra, hogy biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot – ami mellé most nem csak a házhozszállítást, hanem gyönyörű fa díszdobozunkat is ajándékba adjuk, hogy még különlegesebb legyen az ünnepi élmény.


Kristinus: Fenntartható módon művelünk egészséges szőlőt, melyből egyedi borokat készítünk. Ebben segítségünkre van a dél-balatoni terroir, egy szívvel-lélekkel dolgozó csapat és a régióba vetett hitünk. Célunk egyet hátra lépve, a természet adta alapanyagot a lehető legkevésbé befolyásolni.


Fresh by Terra: Tiszta, őszinte és egészséges étel kiszállítás Budapesten és vonzáskörzetében nem megszokott kiszolgálással és csomagolási megoldásokkal.

Az ételekről Tóth Mario gondoskodik, aki a Terra Catering Executive Séfje.


Ghraoui: Termékeink a legapróbb részletek gondos figyelembevételével készülnek. Munkánk a Dél-Amerikából és Nyugat-Afrikából származó kakaóbab kiválogatásával kezdődik. Ezt követően felkutatjuk a legjobb minőségű mandulát, mogyorót és pisztáciát, végezetül összegyűjtjük Szíria híres gyümölcseit a sárgabarackot, a mandarint és a narancsot. A Ghraoui kizárólag természetes alapanyagokat használ a termékek elkészítése során, amelyek mesterséges aromákat, tartósítószereket és telített zsírokat sem tartalmaznak.







Szöveg: Kristinus, Ghraoiu, Terra Catering

Fotók: Kristinus, Ghraoiu, Terra Catering


33 comentários


Hill Wilbert
Hill Wilbert
20 de set.

Thanks

Curtir

Embark on a soul-searching journey with Noor-Ul-Quran. Our virtual classrooms provide a dynamic and accessible platform for learners of all ages and backgrounds. We ensure an educational and soul-inspiring experience for all learners. Taught by experienced instructors, our online Quran classes cover various aspects of Islamic Education for all ages Our online education is the gateway to a profound connection with the Quran.

Online Quran Learning


Quran Reading Tajweed


Quran Memorization and Tafseer


Quran Translation

Curtir

Pasta alla Norma is a culinary geometry dash preparation that incorporates tomato, eggplant, and salty ricotta cheese. Fried rice balls, known as arancini, are often consumed as snacks,

Curtir

A very nice blog, I like the way you share very honestly and interestingly, through my blog I learned a lot of things. let's try five nights at freddy's

Curtir

Furniture 4Us
Furniture 4Us
07 de ago.

Furniture is one of the biggest investments you’ll ever make, so it’s important to do your homework before making a purchase of Home Furniture. That’s why we’ve put together this guide to help you find the right furniture for your home.

Furniture 4 US

Home Furniture Karachi

Bedroom Set

Bedroom Chairs Set

Curtir
bottom of page