top of page
Search
Writer's pictureKRISTINUS

Biodinamika,változás,fejlődés - VINCE MAGAZIN

Ha a szakma kérdez, mindig örömmel válaszolunk! Ezek a párbeszédek különlegesen kedvesek számunkra. Beszélgettünk szőlőművelésről, biodinamikáról, változásról, tervekről és persze borokról.


A nagyvilági pezsgést hagyta maga mögött Florian Zaruba, hogy a természetközeli szőlőművelésben és borkészítésben a Balaton déli partján megtalálja azt a nyugalmat és harmóniát, ami valóban boldoggá teszi. Novemberi lapszámunkban vele, a Kristinus birtokigazgatójával készítettünk interjút, amelynek fókuszába csakúgy, mint mostanában a borászat fókuszába a biodinamikus szemléletmódra való átállás került. Ebből a cikkből hozunk most öt erős mondatot.


1, Bár gyerekként mezőgazdaságot tanultam, és sokszor voltam az állatok és a természet közelségében, mégis más területen kezdtem el dolgozni. Éltem azt az életet, keresve azokat a hamis értékeket, amikre a mai társadalom ráneveli az embereket: sikeresnek lenni, sok pénzt keresni, feláldozva mindazt, ami valójában fontos és mértékadó.


2. A kihívás számomra pozitív üzenetet hordoz magában, de ezt csak akkor lehet így felfogni, ha nyitottak vagyunk az újdonságokra és tanulni szeretnénk. Cél, kitartás és odaadás szükséges az életben.


3, A szuperkapitalista és materialista életmód a legnagyobb fenyegetés a világra nézve. Egyetlen célja rávenni az embereket, hogy minél több pénzt költsenek szükségtelen dolgokra. Ez a szemléletmód a mezőgazdaságra is rávetítődik, soha nem látott mértékben pusztítjuk a környezetet.


4,A föld, az élővilág, a természet tiszteletben tartásával értéket kell teremteni nemcsak saját magunk számára, hanem a következő generációk számára is. Az utolsó órához érkeztünk, de még megvan a lehetőségünk pozitív irányba fordítani a világot.




5, Igyekszünk a lehető legkevesebb beavatkozással olyan karakteres borokat csinálni, amelyek elrugaszkodnak a sablonoktól. Legtöbb termékünk szűretlenül, alacsony kén hozzáadásával kerül a palackba, az új, átalakított portfóliónkban pedig a narancsborok, az ősi pezsgőkészítési technológiával készült pétillant naturel pezsgő és a natúr borok mellett már sárgamuskotály, zenit, zöldveltelini pét-natok is helyet kaptak.



Szöveg: Vince magazin

Fotók: Vince magazin


21件のコメント


shivani roy
shivani roy
10月26日

Greatly composed article, if by some stroke of good luck all bloggers Dehradun Escort offered a similar substance as you, the web would be a far superior spot..

いいね!

shivani roy
shivani roy
10月26日

An exceptionally magnificent blog entry. I'm grateful for your blog Dehradun Escorts entry. I have tracked down a ton of approaches in the wake of visiting your post.

いいね!

Ezek a gondolatok erőteljesen tükrözik a biodinamikus Papa's Pizzeria szemléletmód fontosságát a modern mezőgazdaságban, és Zaruba elkötelezettségét a fenntartható jövő iránt.

いいね!

You could share more details or clarify what you're looking for, and I can provide insights or help with specific aspects of biodynamics trap the cat, change, and development!

いいね!

Jessica emma
Jessica emma
9月24日

grade calculator Really nice style and perfectly written content material in this. Material on this page is very efficient I’ve ever had. We do not need anything else. Thank you so much for the information

いいね!
bottom of page