Hírek

2017. 11. 22

Életre szóló vadászélmények a Kristinus Borbirtokon

„Együtt vadászni azokkal, akikkel közös a szenvedélyünk. Tudni, hogy akik mellettünk vannak igazi társak, jó barátok, akik tudják, mi teszi a vadak űzését életre szóló élménnyé. Vadászok vagyunk mi is, jól ismerjük e vadászterületet, hiszen borbirtokunk és partnerünk a Somogyi Magor Vt. része ennek az egyedülálló, érintetlen vadonnak, amely a legjobbak közé tartozik a világon. Örülünk, hogy hotelünkben köszönthetjük, hogy a 6000 hektáros vadászterületen együtt vadászhatunk, és ihatunk egy pohár bort az elejtett vad sikerére fine dining éttermünkben" - Florian Zaruba Birtokigazgató

03
04

Szolgáltatásaink

Borbirtokunkon természetesen alapszolgáltatás a pincelátogatás és a finom borok kóstolása. Válassz a birtok, a pelso, a dűlő és az evolution borkóstoló csomagjaink közül. Ismerd meg a borkészítés állomásait, a reduktív és hordós érlelés titkait és engedd, hogy borszakértő munkatársunk segítségével bevezessünk a roppanós savak és telt tanninok világába.

Az alábbi programokkal is várunk: sétakocsikázás, golfozás, biciklikölcsönzés, kajak-kenu túrák a Nagyberekben, transzfer a környék programjaira és fürdőibe.