g a s z t r o m ű h e l y

Természetközeli konyhaszemlélet Kéthelyen. 

g a s z t r o m ű h e l y

Természetközeli konyhaszemlélet Kéthelyen. 

Visszanyúlunk somogyi gyökereinkhez. Gasztro műhelyünk több mint étterem: találkozási pont, borbár, kulináris élmény és fenntartható választás. A helyi, termelői alapanyagok meghatározó elemei a konyhánk koncepciójának. Séfünk,  vezetésével folyamatosan kísérletezünk hogy munkánkkal színesebbé tegyük a dél-balatoni gasztronómiát. 

Étlapunk a természettel együtt változik - Fenntartható konyha

Ahogy a birtok többi területén, úgy itt is törekszünk ökológiai lábnyomunk csökkentésére. Igyekszünk a lehető legtöbb alapanyagot a környékről, elsősorban BIO termelőktől beszerezni vagy akár helyben elkészíteni, megtermelni.

Szerencsére ezt a filozófiát nem csak mi követjük a régióban, így elmondhatjuk például, hogy rögtön a birtokkal szemben legelnek az ország egyik legjobb tenyészetének Angus marhái vagy hogy kenyereinket saját kezűleg saját kovásszal sütjük, konyhakertünk pedig tavasztól őszig biztosítja számunkra a legfrissebb és legszínesebb hozzávalókat.


Önálló desztináció

Szeretnénk minden látogatást különlegessé tenni, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy megérje hozzánk elutazni, akkor is, ha csak egy ebédről vagy vacsoráról van szó. Tudjuk, hogy a Dél-balaton csodálatos hely és azt is, hogy milyen megnyugtató leülni nap végén a szőlőre néző teraszon, egy pohár borral hallgatni a természetet - ezt szeretnénk átadni annak, aki ellátogat hozzánk. Zártkörű, családi, baráti vagy munkahelyi rendezvény, Gasztroműhelyünk rendelkezésedre áll.


Természetes ízek - Borok és ételek

Vendégeink a regionális és szezonális alapanyagokra építő bisztró konyhánk fogásai mellett borainkon keresztül megismerhetik a dél-balatoni terroirt is. Az utóbbi években a borkészítésben is a lehető legtermészetesebb módon jártunk el így boraink és ételeink tökéletes összhangot alkotnak. Az eredmény pedig nem más, mint tiszta, harmonikus, sallangoktól mentes ízek.

Díjak: A Magyar Konyha Magazin, 2016., 2017. és 2019. évi Balaton gasztronómiai útikalauzában is a Balaton legjobb 10 étterme közé választotta a Gasztroműhelyt: a déli part második legjobb étterme a Magyar Konyha értékelése alapján. | Dining Guide 100 legjobb magyar étterme között!

Gasztroműhelyünk nyitvatartása: 

Szerda-Péntek 18:00 - 22:00 

Szombat - Vasárnap 12:00 - 22:00


Legyen szó zártkörű, családi, baráti vagy munkahelyi rendezvényről borbirtokunk egésze rendelkezésedre áll. A helyszínen túl természetesen a cateringet és a borainkat is biztosítjuk a fontos eseményekhez. További információkért keress minket bátran: info@kristinus.hu | 06 85 539 014. Információk rendezvénytermeinkről: kristinus.hu/hu/rendezvenytermek


Az ételek tájékoztató jellegűek. Aktuális menüsorunkról kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonos/emailes megkeresésben.

ÉTLAP

Block image  dsc9282
Block image  dsc9321
Block image  dsc9256
Block image  dsc9279
Block image  dsc9360

Asztalfoglalás

Itt leadhatod asztalfoglalási igényed. 

Gasztro Műhelyünk nyitva tartása: Éttermünk jelenleg zárva tart! További információkért kérjük írjon az info@kristinus.hu email címre.